VELKOMMEN til Larvik Seilforening sin junior side

Larvik seilforening er opptatt av å ha et trygt, inkluderende og lærerikt miljø for de unge seilerne. Vi har de siden sesongen 2016 hatt en stor nysatsning på rekrutering og tilbud for Barn og unge.

Seilforeningen skal være et lærerikt og godt sted å være for seilerne, men også foreldre, søsken og venner er viktige, velkomne og skal ha det trivelig på våre arrangementer.

Vi satser på helårs aktivitet og å ha et miljø som inkluderer også seileres familie.

Juniorkurs i Optimistjolleseiling

Optimistjollen er verdens mest brukte båt for opplæring. Om ikke mor eller far kan seile er ikke det så farlig, vi har gode og snille trenere og du kan bruke foreningens joller inntil du evt kjøper din egen. Du trenger en seilevest og du må kunne svømme for å begynne å seile.

Vi starter opp med nye kurs våren 2020.

Seiling er sosialt både på land og ute på vannet. Opplæringen er preget av moro og mestring, steg for steg. Det gir selvtillit, fysisk styrke, konsentrasjonsevne og evnen til å ta raske avgjørelser.

Kursavgiften inkluderer medlemsavgift og leie av jolle.

Kontakt vår juniorleder Ina Kristoffersen

junior@larvikseilforening.no

Anlegget og Gruppene

Vi har gode seilarenaer rett utenfor bryggeanlegget vårt på Ødegården i Viksfjord, også kjent som Seilerhytta. Vi har gode arealer rundt jollestranda som ofte er første kjennskap til klubben. Derfra seiler vi Optimist og etter hvert, RS FEVA, Laser, Europajolle, eller andre joller. Sommerstid er det også et godt Hobie Cat miljø på jollestranda. I tilknytning til jolleområdet har vi et relativt nytt klubbhus med bl a seilloft og gode garderobeanlegg.

Jollene

Optimist: (enmannsjolle som passer for barn fra ca 7-14år)

Vi holder nybegynnerkurs samt trening for de viderekommende på torsdager. Klubben har ca ti optimistjoller til utlån ifm trening og regatta.

RS Feva: (to-mansjolle som passer for eldre barn og ungdom, fra ca 12-16 år)

Klubben har 3 Fevaer som benyttes av ungdom på tirsdager og de eldste optimistseilerene under torsdagstreningene.

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på/ ønsker å prøve!