Nyttig informasjon
Larvik Seilforening har ifølge handlingsplanen vedtatt følgende:

Hovedmål:
  • Rekruttere og videreutvikle nye seilere

Delmål:

• Utdanne eller videreutdanne minst 2 funksjonær hvert år (trener, arrangør, dommer, måler eller til administrativt arbeid)
  • Arrangere seilkurs for nybegynnere hvert år

I den sammenheng vil vi oppfordre våre medlemmer til å følge med på interesante kurstilbud hos seilkreds og forbund på deres hjemmesider eller via SailRace System

På vårparten vil seilerforeningen arrangere kurs for nybegynnere i optimistjoller. Tider og påmelding informeres her via hjemmesiden, på seilerforenings Facebook-side og i lokale medier.

Hver torsdag har Larvik Seilforening organisert trening for våre yngste seilere.
Seilerforeningen har 15 Optimistjoller, 10 seilbrett og 4 lasere som kan lånes av foreningens medlemmer eller jolleseilere som har deltatt på en eller flere nybegynnerarrangementer hos Larvik Seilforening.
På slike dager stiller foreningen med en eller flere erfarne instruktørere alt etter hvor mange seilere som vil på vannet.

I fokus