Optimist i Larvik Seilforening

Anita B Korsnes
09.03.2018
Velkommen til sesongen 2018.

Vi starter trening på seilerhytta torsdag 5.April med foreldremøte og forberedelser. I april trener vi på torsdager og fra 7.mai også på mandager.

Påmelding her forutsetter at du har gjennomgått vårt nybegynnerkurs i optimist, eller har tilsvarende seilerfaring. Ta kontakt om du er i tvil.

Det vil nå være litt mer seileteknisk fokus på torsdager og mer lek og samseiling på mandager. Jeg håper og regner med at de fleste kommer begge dagene og selvfølgelig skal alle ivaretas og lære noe hver gang.

Treningsavgiften inkluderer plass til jollen din evt leie av båt i den grad vi har nok båter, ta gjerne kontakt om du ønsker plass til egen båt.

Som i fjor avslutter vi våren med en minileir, Denne gangen i telt på foreningens område.

Påmelding og betaling kan du gjøre her.